Om NUF

OM NUF

 

 

Norrøna Ungmannafelag Føroya (NUF) er en non-profit organisation, som betyder, at ingen i bestyrelsen får løn for det arbejde, de laver, og at foreningen ikke arbejder for økonomisk gevindst. Al arbejde i NUF er derfor frivilligt og udført af unge, der brænder for det nordiske samarbejde. NUF er medlem i FUR, Færøernes Ungdomsråd.

 

NUF er også en politisk og religiøs uafhængig forening. Vi har fem søsterforeninger i de øvrige nordiske lande, som vi samarbejder med. Alle fem foreninger er medlemmer i paraply-foreningen, Foreningerne Nordens Ungdomsforbund (FNUF). NUF arbejder blandt andet for, at sætte fokus for nordisk kultur, natur, sprog og historie, men også det at styrke og forbedre samarbejdet mellem unge i de nordiske lande, hvad end det er politisk, uddannelsesmæssigt, eller noget helt tredje.

 

Dette gør NUF ved at stå for forskellige former for arrangementer for unge på Færøerne i nordisk perspektiv. Det kan ligeledes være Foreningerne Nordens Ungdomsforbund, der arrangerer seminarer eller stevner i samarbejde med medlemsorganisationer, der er for alle unge i norden.

 

NUFs medlemmer er alle unge mellem 15-30 år bosiddende på Færøerne.

 

 

 

Norrøna Ungmannafelag Føroya, Lützenstrøð 4, FO-100 Tórshavn, tlf.: +298 267 262, nuf.norden.fo@gmail.com